Sfaturi pentru acnee

by admin on

Descoperiți unele sfaturi simple pentru acnee cum pot scapa de aceste plictisitor invadatori dată și pentru totdeauna! Este o problemă foarte frecvente, și urât dar unele trucuri pe care le pot trata acnee și de a face pielea perfectă.

Este un mit că numai adolescenti sufera de acnee, dermatologii spun că flash este foarte frecvente în rândul adulților, și pot urmări toată viața.

Când va crește, va fi capabil de a conduce, și va fi capabil de a cumpăra alcool, dar… nu va avea de cereale? Citiți aceste sfaturi și sfaturi pentru acnee, pune-le la încercare și de a scăpa o dată și pentru totdeauna de acest junk probleme! Păstrați în minte câteva lucruri în timpul tratamentului sau aplica unele acasă căi de atac pentru acnee, care într-adevăr funcționează.

Tehnici și metode de Tratament, pentru acne

foto5Curățați fata ta, pentru a preveni acneea

Indiferent dacă aveți acnee , este important să se spele fața de două ori pe zi, pentru a elimina celulele moarte ale pielii și murdărie. Spalati fata de mai mult de două ori pe zi, nu neapărat mai bine, poate face mai mult rău decât bine. Folosiți apă caldă, nu fierbinte, și un agent de curățare ușoară.

Utilizarea de săpun, de mult (ca un săpun deodorant pentru corp) poate deteriora pielea, deoarece inflamația și duce la mai mult de iritații. Nu frecați pielea puternic, prosop, mănușă din păr de cal grosier sau burete luffa (burete cu o textura). Spălați-vă cu grijă mâinile curate sau cu o cârpă foarte moale.

Întotdeauna clătiți bine și uscat, apoi fata cu un prosop curat. (Se amestecă un prosop în coșul de rufe, prosoape murdare se răspândesc bacteriile.)

Hidratare pentru pielea cu acnee

Multe produse pentru acne conțin ingrediente care usucă pielea, așa că folosiți întotdeauna o crema hidratanta, care minimize uscăciunea și descuamarea pielii. Nu ratați : trucuri de frumusețe pentru femeile tinere. Există hidratante, făcute pentru ten gras sau ten uscat. Exfolierea pielii cu acnee

Desigur, glandele sebacee sunt prea entuziaști pot duce la acnee, dar acest lucru se poate face și sub glande de ulei.

Pielea uscata are mici fisuri, în care bacteriile nu se pot reproduce, de asemenea, exfolierea în exces, poate duce la porii înfundate. Soluție: ușor exfoliaza pielea, de cateva ori pe saptamana exfoliant destinat pentru persoane fizice, și de a urmări cu o crema hidratanta non-comedogenic.

Încercați produsul pe cosuri

Aceste produse pentru acnee nu necesită prescripție medicală. Acestea pot avea ingrediente, cum ar fi peroxidul de benzoil, acidul salicilic, acidul glicolic sau acidul lactic, care usucă pielea. Începeți cu o cantitate mică de la începutul anului. Apoi puteți ajusta suma pe care o utilizați și cât de des.

Utilizați aceste produse cu prudență în cazul în care aveți o piele sensibilă. Sfaturi pentru acnee, care, dacă au de lucru. Mai multe sfaturi pentru acnee, care ar trebui să fie luate în considerare.foto6

Devino fan-Omega-3, acizi grași. Omega-3 au demonstrat, controlează producția de leucotrieno B4, moleculă, care poate crește de sebum și apariția inflamatorii de acnee. Ar trebui să ia cele mai bune produse pentru piele cu scopul de a face departe cu această problemă.

Telefon

Mai multe studii au arătat că telefoanele mobile sunt focare de microbi. De-a lungul zilei, orice telefon poate fi afectat de mii de bacterii, care se întind de la degete (prin mesaje text) pe fata (prin vorbire) și invers. În plus, căldura generată prin telefon poate ajuta, pentru că bacteriile se vor multiplica. Pentru a evita microbii posen pe fata, curățați suprafața de telefon, și un pic de dezinfectant pentru mâini în fiecare zi. Cel mai bine este de a utiliza căști.

Written by: admin