Produse si sfaturi pentru a ascunde acnee mărci

by admin on

Am să vă spun, pas cu pas, cum să scape de semne de la acnee cu ajutorul make-up

Acneea nu este doar o problemă a adolescenților. Deși această condiție este prezentă într-un sfert de tineri în vârstă de 19 și 24 de ani, în fiecare zi este mai frecventă în rândul populației adulte. De fapt, până la 30% de femei în vîrstă de 25 de ani suferă de acnee.

Stresul, Fumatul, utilizarea de produse cosmetice comedogénicos sau schimbarile hormonale pot cauza această problemă. Chiar, factorul genetic are, de asemenea, un impact mare, ceea ce se explică prin transmiterea bolii de la părinți la copii.

foto7Înainte de problemă, trebuie să consulte un dermatolog, pentru a numi sau de a recomanda un tratament. Când știi, tipul, starea, permanența și disciplina în tratamentul sunt fundamentale pentru a obține rezultate pozitive si vizibile.

Cum explică Dra. Cristina Garcia Мильян, dermatolog Grup de Dermatologie Pedro Jaén: „tratament acnee are nevoie de stabilitate, nu este în valoare de a aplica prudență, pentru câteva zile, necesitatea de a revizui și de supraveghere, pentru a evita apariția frecventă de eșec. Este important de a folosi produse dermocosméticos cu texturi, potrivite pentru a simplifica punerea în aplicare și care vă va ajuta pentru a îmbunătăți aspectul pielii, dar, de asemenea, să fie formulate cu active toleranți”.

Pas cu pas machiaj cu acnee

Alege o crema hidratanta potrivita -există și cei care nu folosesc, așa că pielea nu arata gras, și în cele din urmă pur și simplu plictisitoare și deshidratat – ca un machiaj potrivit este important, pentru ca de îngrijire a pielii pentru beauty look este de dorit.

„Înainte de a opri de acnee, ar trebui să aibă în vedere faptul că aceasta este o infectie a pielii, și care trebuie să fie un specialist pentru a decide care este cel mai bun rutina continua”, – a spus Pisica, make-up artist angajat de la Maybelline NY.

  • Persoană pură. „Este important ca pielea este liber de impurități și de a aplica un tratament care dermatolog specificați înainte de a utiliza make-up”, avertizează de la Maybelline NY. Și nu uitați să desmaquillarte în fiecare seară, cu ajutorul mijloacelor speciale pentru acnee.
  • Înainte de a alege precorrector și de bază, asigurați-vă că acestea sunt libere de ulei, pentru a nu agrava problema.
  • Selectați precorrector în funcție de tipul de acnee. Când semnele au o nuanta mai maro, ar trebui să fie închise cu precorrector ușor portocaliu, cu toate acestea, dacă este acnee activă, mai roz, în mod ideal, utilizați precorrector verde. „Aplícalo despre fiecare granit și ușor estompați, foarte ușor de acest lucru, fără a se depăși regiune”, – avertizează Pisica.
  • Utilizați pulberi de fixare. „Pentru ca rezultatul a fost mai mult accidentat și ascunde cu o textură cremoasă care se aplică corector pudra de fixare în zonele tratate”, se recomandă după semnarea profesionale de machiaj Ten Image.
foto8
  • Aplicarea de baza. Căutați netede, ușoare, moi și ușor de app, pentru a da pielii un aspect natural și luminos, și, probabil, având curant efect, adică, că hidraten, concomitent, de a proteja și de a alinia tonul. Alege un pigment gri sau gălbui.

Și dacă, totuși, nu-mi rămâne urme…

Poate că de cereale încă vor vedea, pentru că de bine, tonul este foarte vie, bine, pentru că, atunci când este aplicat baza, s-a mutat în precorrector. „Este mai bine să așteptați câteva minute, până când se usuca si dispare de pe piele înainte de a aplica baza. Dacă nu s-ar putea aștepta, se aplică un pic de corector”, se încheie cu o Pisica.

Written by: admin